Rüyada dalgada kaybolmak

Rüyada dalgada kaybolmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, düzeninin sarsılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalgada kaybolmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak zorluğa düşeceğine, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgada kaybolmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dalgalarda kaybolmak gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada havuzda dalga görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada dalgaya yakalanmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dalgadan ıslanmak külfetinin ve yükünün artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalarla oynamak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments