Rüyada gelinlik ve taç görmek

Rüyada gelinlik ve taç görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve taç gördüyseniz:

  • Doğrulara ulaşabilmek, gerçekleri öğrenebilmek için çok hassas çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada gelinlik tacı takmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yarar getireceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak ardından sevinçli bir haber alınacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik tacı görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine yorulur.

Rüyada gelinlik ve taç görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taç giymek rahatın ve konforun geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça taç takmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, günahlarına tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taç görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments