Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğünü olmak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Rüyada düğünde gelinlik giymek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve düğünü olmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giymek düğün görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giydiğini görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments