Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek kendisine şifa olacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi gücünün yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek hayatının belli bir rutine oturacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek o kapıyı kapatacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek çok büyük paralar kazanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabısız gelinlik giymek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments