Rüyada gelininizi görmek

Rüyada gelininizi görmek duygularını açığa vuracağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kötü halin son bulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada gelininizi gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gelininizi görmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine inanılır.

Rüyada çok gelin görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline inci takmak işlerin ve düzenin bozulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinsiz düğün görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak gelin olmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada gelinle yürümek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret eder.

Rüyada gelinini kaybetmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabı görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments