Rüyada gece gezdiğini görmek

Rüyada gece gezdiğini görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Rüyada gece gezdiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada gece ormanda gezmek dişe diş savaşacağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalet eder.

Rüyada gece sokakta gezmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece gezdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada gece gezmek seçkin bir eleman haline geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada gece dışarıda gezmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece uçmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece mavisi görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments