Rüyada geç uyandığını görmek

Rüyada geç uyandığını görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geç uyandığını gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Rüyada geç uyandığını görmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada geç uyanmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede uyanmak işlerin düşeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Rüyada namaza uyandırmak moralinin bozulacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüyadan uyanmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada tam düşerken uyanmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, iş hayatında rahat edileceğine yorulur.

Rüyada uykudan uyanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments