Rüyada gazeteciler görmek

Rüyada gazeteciler görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, hayırlı işler yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada gazeteciler gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada gazetede kendini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gazete haberi görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada gazeteye görmek yurtdışına gidileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gazeteler görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gazete satın almak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Rüyada gazetecileri görmek fakirlik ve yokluk göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gazetede kendi resmini görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gazeteye sarılı para görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments