Rüyada fotoğrafta gelin görmek

Rüyada fotoğrafta gelin görmek makamının sarsılmayacağına, güçlendikçe güçleneceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafta gelin gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği ya da çevre değiştirmek kariyerinizde veya iş hayatınızda ilerlemenin anahtar kelimeleri olabilir.

Rüyada gelinle fotoğraf çektirmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada fotoğrafta gelin görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada gelin fotoğrafı görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments