Rüyada fiş fatura görmek

Rüyada fiş fatura görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, şifa göreceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fiş fatura gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada fiş fatura görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine tabir olunur.

Rüyada kasa fişi görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada alışveriş fişi görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ütüyü fişte unutmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada fişi prize takmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik fişini çekmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Rüyada çay fişi görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada elektrik fişi görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments