Rüyada fırtınada hortum görmek

Rüyada fırtınada hortum görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, yeni planlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınada hortum gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortum fırtına görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumlu fırtına görmek haram mala, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına işarettir.

Rüyada hortum ve fırtına görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fırtınada hortum görmek sıkıntıların biteceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fırtınalı hortum görmek maddi kayıpların olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada hortum fırtına çıktığını görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınalı denize girmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments