Rüyada filin hortumunu görmek

Rüyada filin hortumunu görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada filin hortumunu gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada filin hortumunu görmek kendisini ona adayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fil hortumu görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırtınalı hortum görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada naylon hortum görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah su hortumu görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına alamet eder.

Rüyada hortumla cam yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hortum sulamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments