Rüyada fermuarı görmek

Rüyada fermuarı görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kazancının sürekli artacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fermuarı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada pantolon fermuarı görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk fermuar görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada fermuar görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada fermuar açık görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine delalettir.

Rüyada kapalı fermuar görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada fermuar çekmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada fermuarlı elbise görmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments