Rüyada farklı göz görmek

Rüyada farklı göz görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, planların aksayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada farklı göz gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza neler başarabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

Rüyada farklı göz görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada farklı renkte göz görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, ne yöne gideceğine rivayet eder.

Rüyada gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada göz rengini farklı görmek kişinin rahat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada gözleri farklı renkte görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada iki ayakta farklı ayakkabı görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini olduğundan farklı görmek kurtuluşu bulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada saç rengini farklı görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments