Rüyada fare zehiri görmek

Rüyada fare zehiri görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri gördüyseniz:

  • Sorumluluğu tek başınıza üstlenmek isteyebilirsiniz.

Rüyada fare zehiri yemek yüzünün de güleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada fare zehiri almak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare zehiri yediğini görmek hayırlı haberler alacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare zehiri içmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehirli fare görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada fare zehiri görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada fare zehir görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zehirli yemek görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments