Rüyada tarak yutmak

Rüyada tarak yutmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada tarak yutmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin fikir veya tecrübelerine önem vermenizde fayda var.

Rüyada tarak yutmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık tarak görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet eder.

Rüyada saç tarağı görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarakta bit görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına tabir olunur.

Rüyada taraktan saç temizlemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek tarağı görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dişleri kırık tarak görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, fikirlerinin çatışacağına tabir olunur.

Rüyada siyah tarak görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, statü atlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments