Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada fare tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada fare tarafından ısırıldığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalettir.

Rüyada fare ısırırken görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, düşmanların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin ısırmasını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ısıran fare görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek tarafından ısırıldığını görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından ısırılmak çözüm bulmak için fikir danışacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments