Rüyada fare atmak

Rüyada fare atmak şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare atmak gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi duygusal hayatınıza da yansıyacak.

Rüyada fare yakalayıp atmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare tutup atmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada fareyi çöpe atmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare dışarı atmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada fareyi evden atmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada fareyi dışarı atmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada evden fare atmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments