Rüyada falda aslan görmek

Rüyada falda aslan görmek söz sahibi olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rızkın genişlemesine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada falda aslan gördüyseniz:

  • İş konularında yeni şeyler öğrenmeniz olasıdır.

Rüyada kahve falında aslan görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet eder.

Rüyada falda aslan görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada falcıya gittiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahve falında araba görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada falda cenaze görmek huzurlu günler görüleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada falda gemi görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının falına bakmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine işaret eder.

Rüyada falına bakıldığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments