Rüyada evliya hırkası görmek

Rüyada evliya hırkası görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya hırkası gördüyseniz:

  • Ne kadar acımasız olursanız o kadar problem yaşayacağa benziyorsunuz.

Rüyada evliya hırkası görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının hırka giydiğini görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hırka satın almak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hırkasını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulur.

Rüyada kahverengi hırka görmek beklentilerine ulaşacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada sökülmüş hırka görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Rüyada hırka almak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments