Rüyada evlilik yapmak

Rüyada evlilik yapmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, hayal kırıklığına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalettir.

Rüyada evlilik yapmak gördüyseniz:

  • Yardımcı olacağınız kişileri yaşam tarzınız üzerinde değişiklik yapmanızı sağlayabilirler.

Rüyada evlilik yapmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada isteksiz evlilik yapmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada iki evlilik yapmak evliyseniz eşle iyi geçime, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işarettir.

Rüyada istemediği evlilik yapmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anlaşmalı evlilik yapmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments