Rüyada evli birinin nişanlanması görmek

Rüyada evli birinin nişanlanması görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret eder.

Rüyada evli birinin nişanlanması gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada evli birini nişanlı görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada nişanlısını evli görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet eder.

Rüyada evliyken nişanlandığını görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin nişanlandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada evli birini nişanlanırken görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada evliyken başkasıyla nişanlanmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, makama ve rızka sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin nişanlanması görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Demet

Beni istemeye geliyorlardı kabul ediyordum söz gibi bir şey mi yapıyorduk nişan mı yüzikleri takıyor muyduk onu hatırlamıyorum sonra diyordum ki ben evliyim ben eşimin ismini sayıklayarak ben eşim’e bunu yapamam ben eşim’e ihanet edemem ben evliyim diyordum sonunda nişanı bozuyordum yanlış hatırlamıyorsam bu olaylar sırasında zaten çok üzgündüm

Rabia

Hayırlı günler, gerçek hayatta evliyim. Ama rüyamda bekarım ve tanımadığim biriyle nişanlanıyor ve çok mutlu hissediyordum. Manası ne olabilir.

mediha

gerçek hayatta evliyim ama ruyada bi baskasiyla nişanlanıyordum nisanlandigim kisi ve annesiyle eve giriyor duk ve aklima evli olduğum geldi ve söylemeye çekiniyor dum