Rüyada evli birini nişanlı görmek

Rüyada evli birini nişanlı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, mal kaybına uğrayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada evli birini nişanlı gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Rüyada evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada evliyken başkasıyla nişanlanmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada evliyken tekrar nişanlanmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin daha çok kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olup nişanlanmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işarettir.

Rüyada evli biriyle nişanlanmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliyken nişanlandığını görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Rüyada evli birinin nişanlanması görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli birini nişanlı görmek tamamen içine kapanacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments