Rüyada evli adamla yatmak

Rüyada evli adamla yatmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret eder.

Rüyada evli adamla yatmak gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Rüyada evli adamla yatmak enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Rüyada evliyken başkasıyla yatmak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, şan şöhret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evli adamla evlenmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli adamla öpüşmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir adamla evlenmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada yaşlı adamla evli olmak hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işaret eder.

Rüyada evli bir adama aşık olmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments