Rüyada antika telefon görmek

Rüyada antika telefon görmek gelirinin azalacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, başka alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika telefon gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada antika telefon görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, birikiminin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada antika halı görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Rüyada antika kapı görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika araba sürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada antikacı görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika radyo görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada antika altın görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika para görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments