Rüyada antika para görmek

Rüyada antika para görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kısmetlerin çoğalacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada antika para gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada antika para toplamak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada antika para görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada antika araba kullanmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, duymadığı sözleri duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika saat görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada antika halı görmek çalışmalarının beğenileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada antika dikiş makinası görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada antika yüzük takmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işaret eder.

Rüyada antika altın görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments