Rüyada antika saat görmek

Rüyada antika saat görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada antika saat gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Rüyada antika kol saati görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada antika duvar saati görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, parasız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada antika saat görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada antika araba sürmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada antika biblo görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Rüyada antika radyo görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada antika satmak kısmetlerinin artacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada antika altın görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments