Rüyada evinde beyaz fare görmek

Rüyada evinde beyaz fare görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, giderlerin artış göstereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Rüyada evinde beyaz fare görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın evinde fare görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının evinde fare öldürmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına tabir olunur.

Rüyada evinde fare olduğunu görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evinde siyah fare görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinde fare öldürmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada evin içinde fareler görmek işlerin de hafifleyeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi evinde fare görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments