Rüyada evin içinde suda yüzmek

Rüyada evin içinde suda yüzmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, çok büyük borçlar alacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde suda yüzmek gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada evin içinde suda yüzmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yüzmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalettir.

Rüyada köpüklü suda yüzmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada derin bir suda yüzmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işarettir.

Rüyada tertemiz suda yüzmek lüks, konfor içinde olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada akan suda yüzmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzlu suda yüzmek çok daha fazla adım atacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Osman

Evin icinde yuzup en alt katta cikiş kapisindaki posta kutusundan baktim su dişari cikmiyordu ve bi ust katta ki bahce penceresinden baktim nefes aldim amma daha ustte de su var amma acsana ragmen pencereyi su dişara cikmiyor ve katlar arasi boş catiya kadarda evinzici su dolu biraz yeşilimsi remote cok az