Rüyada evin içinde siyah yılan görmek

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ondan şifa göreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah yılan gördüyseniz:

  • Biraz sinirli olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde siyah yılan görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada evin içinde siyah araba görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah böcek görmek gönül kapılarının açılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde siyah köpek görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde siyah at görmek bahtın açık olmasına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına inanılır.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments