Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yorulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek doktordan doktora koşturacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek kazancını artıracağına, hayat boyu çok sevileceğine inanılır.

Rüyada duvarların çatladığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatladığını görmek kazancınızın artacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüğünün çatladığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments