Rüyada evin camını kırmak

Rüyada evin camını kırmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, daima ona hürmet göstereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada evin camını kırmak gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada evin camını kırmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin camlarını kırmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işarettir.

Rüyada kapı camı kırmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam tabak kırmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada cam ayna kırmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon camı kırmak kötü ve zor günler yaşayacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulur.

Rüyada vitrin camı kırmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments