Rüyada evde temiz su görmek

Rüyada evde temiz su görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hem yıpranacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde temiz su gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun alacağınız tekliflere kanmayın.

Rüyada evi temiz su basmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada eve temiz su basması görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi temiz su basması görmek allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahatın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde temiz su görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada temiz bir suya girmek önemli işlere imza atacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada temiz su deniz görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments