Rüyada temiz yağmur suyu görmek

Rüyada temiz yağmur suyu görmek helal rızka kavuşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, güzel günlerle tanışılacağına inanılır.

Rüyada temiz yağmur suyu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek geç de olsa huzura erileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada temiz yağmur görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yürümek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur su görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyuyla yüzünü yıkamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyundan geçmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments