Rüyada evcil kedi görmek

Rüyada evcil kedi görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada evcil kedi gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada evcil kedi görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada evcil kediler görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada evcil kaplan görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada evcil hayvanını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada evcil timsah görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil hayvan beslemek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslan evcilleştirmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada evcil balık görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments