Rüyada evcil hayvan beslemek

Rüyada evcil hayvan beslemek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada evcil hayvan beslemek gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evcil hayvan beslemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada evcil hayvanlar görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evcil hayvanını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Rüyada evcil hayvan almak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada evcil hayvan görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına işarettir.

Rüyada hayvan evcilleştirmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments