Rüyada evcil beyaz fare görmek

Rüyada evcil beyaz fare görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, iyilik bulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, süzüleceğine tabir olunur.

Rüyada evcil beyaz fare gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada evcil beyaz fare görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Rüyada evcil fare görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz evcil kurt görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz evcil köpek görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evcil kuşlar görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil kaz görmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada evcil yavru köpek görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına alamet eder.

Rüyada hayvan evcilleştirmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments