Rüyada anneyi düşmüş görmek

Rüyada anneyi düşmüş görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, arif kimselerden sayılacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi düşmüş gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Rüyada anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada annenin suya düştüğünü görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada annenin uçurumdan düştüğünü görmek isteklerin tek tek yerine geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin düşüp öldüğünü görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annesinin suya düştüğünü görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin balkondan düştüğünü görmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına yorulur.

Rüyada annemi düşerken görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Rüyada annesinin dişinin düştüğünü görmek parasını ve işini kaybedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments