Rüyada ev almak taşınmak

Rüyada ev almak taşınmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev almak taşınmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada evinden başka eve taşınmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir eve taşındığını görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz gören eve taşınmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada küçük eve taşınmak uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yıkık eve taşınmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada taşınmak için ev aramak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments