Rüyada eter koklamak

Rüyada eter koklamak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına delalet eder.

Rüyada eter koklamak gördüyseniz:

  • Sizi igilendiren konulara zaman ayırmanız size ilham veren kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada eter koklamak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay koklamak bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada gül koklamak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Rüyada kekik koklamak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak koklamak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır koklamak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments