Rüyada eski yeşil halı görmek

Rüyada eski yeşil halı görmek nitelik ve farklılık geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski yeşil halı gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada eski yeşil halı görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada eski bir halı görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet eder.

Rüyada eski halı kilim görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada eski kırmızı halı görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Rüyada eski halı satmak iyiliklerden yüz çevirmeye, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada eski yün halı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski halı görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski halıyı atmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments