Rüyada eski ve yıkık ev görmek

Rüyada eski ve yıkık ev görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına delalettir.

Rüyada eski ve yıkık ev gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek başarısızlıklara düşeceğine, mevkie edineceğine işaret eder.

Rüyada eski yıkık ev görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yıkık bina görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evi yıkık görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada yıkık ev görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarısı yıkık ev görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments