Rüyada eski siyah araba görmek

Rüyada eski siyah araba görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada eski siyah araba gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Rüyada eski siyah araba görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah büyük araba görmek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada son model siyah araba görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah lüks araba görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli araba görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bir arabaya binmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına inanılır.

Rüyada siyah lüks araba kullanmak uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işarettir.

Rüyada siyah bir araba sürmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments