Rüyada siyah büyük araba görmek

Rüyada siyah büyük araba görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, moralin bozulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah büyük araba gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan ilişkileriniz sosyal ilişkilerin dışında da güçlüdür.

Rüyada büyük siyah araba görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük araba görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir araba görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük araba sürmek belki ölümler görüleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya büyük abdest yapmak deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük araba görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz büyük araba görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz arabaya binmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments