Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak geri plana düşeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilşikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle dolaşmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle dolaşmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi biriyle görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Rüyada eski sevgili kavga etmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada her gece eski sevgiliyi görmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini hastanede görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini uyurken görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, eski enerjisini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle eğlenmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments