Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle bir yere gitmek başarısızlığa düşüleceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle bir yere gitmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sinemaya gitmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle denize gitmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye misafirliğe gitmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle düğüne gitmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından gitmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle tatile gitmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments