Rüyada eski sevgiliyle bakışmak

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, huzurunun artacağına, onu yalnız bırakmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bakışmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle bakışmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, maddi güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle bakışmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada erkekle bakışmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin biriyle bakışmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments