Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle görmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, kişinin yüzünün güleceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yüzükle gördüyseniz:

  • Duygusal taktiklerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü takmak her daim allah yolunda olacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliden tek taş yüzük almak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek hayırlı bir haber alınacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak ekmek ve dünya malı alacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments