Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük gördüyseniz:

  • Yaşayabileceğiniz sevinçli bir olay taşkınlık yapacak derecede kendinizi kaybetmenize sebep olabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin elinde yüzük görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilide yüzük görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden yüzük görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments