Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta olmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yatağında görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yatakta görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatak görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yatak odası görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski yatak yorgan görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada eski yatak atmak allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments